Skip to main content

Umbrië het nieuwe Toscane

Midden in het groene hart van Italië

LE DIMORE DI VIBIO

 

In de schitterende, glooiende heuvels van Umbrië wordt binnenkort gestart met de bouw van zeven zeer luxe villa’s, vlakbij het wellnesscentrum Fattoria di Vibio.

 

Midden tussen de olijfboomgaarden vindt u rust en ontspanning, wordt u culinair verwend en kunt u genieten van de culturele evenementen die Umbrië te bieden heeft.

 

De villa’s van Tweede Huis Italië worden van alle comfort voorzien en kunnen opgeleverd worden met een privé plungepool of zelfs compleet ingericht.

FATTORIA DI VIBIO WELLNESSCENTRUM IN UMBRIË

 

 

In harmonie met de “genius loci” en met een adembenemend uitzicht op het ongerepte dal dat oploopt tot de toppen van de Monte Peglia, ligt de beautyfarm te midden van de natuurlijke omgeving, met de intieme sfeer van dit territorium die geest en natuur verenigt. Alles bij Tweede Huis Italië is gericht op “Otium et Serenitas”, een bevoorrechte bestemming voor wie een intensieve en harmonieuze relatie met de natuur en met zichzelf wil aangaan. Een opvatting van diepgaand welzijn is ontwikkeld om de gasten in rustgevende en aangename ruimtes te ontvangen, waar zij kunnen ontspannen, zich laten verwennen of gewoon kunnen luieren.

Fattoria di Vibio

EXCLUSIEVE VILLA’S VAN TWEEDE HUIS ITALIË

 

 

Op deze plek worden door Tweede Huis Italië zeven zeer luxe villa’s gebouwd. Villa’s op riante kavels, omringd door olijfbomen en met de mogelijkheid van een eigen zwembad. Villa’s die prachtig afgewerkt worden, waarin je kunt genieten van maximale privacy en tegelijk van het restaurant, het wellnesscentrum en alle andere voorzieningen van het resort van Tweede Huis Italië. En van de tijdloze pracht van Umbrië.

Fantastische villa’s, geschikt voor permanente bewoning of om te verhuren. Die verhuur kan helemaal geregeld worden via de Fattoria van Tweede Huis Italië. Zij zorgen dan bijvoorbeeld voor de ontvangst, het inchecken, boodschappenservice bij aankomst, vervanging beddengoed en handdoeken, tussentijdse schoonmaak of transfer naar een vliegveld. Zeven villa’s zijn het maar, daarna is het op.Het moet volgens Tweede Huis Italië tenslotte mooi, rustig en stil blijven in het Parco del Monte Peglia.

Bij de aankoop wordt u begeleid door een Italiaans sprekende, Nederlandse makelaar die alles weet over het kopen van een huis in Italië. Die bijvoorbeeld kan vertellen dat de huizenmarkt in Italië zeer stabiel is en de verhuurmogelijkheden zeer goed.

Exclusieve Vakantievilla's